MENU

Meer informatie over onze diensten?

Contact opnemen   

‘It’s a family affair’

Hoe leuk is het als iemand het zo naar zijn zin heeft in een bedrijf, dat hij drie van zijn vier zoons zo ver krijgt bij hetzelfde bedrijf te komen werken?

Wij hebben het meegemaakt, onze John werkt sinds 2006 bij Haan Techniek, maar zit al sinds 1986 in het vak.

John, 09-05-1995

Op 1 oktober 2016 volgde zijn op een na oudste zoon Brandon, hij kwam hier in dienst als bliksemmonteur. Brandon ging regelmatig met z’n ouwe mee om de kneepjes van het vak te leren, totdat John de taak van planner op zich nam en op kantoor kwam werken. Inmiddels is Brandon een van onze meest ervaren monteurs en heeft al een aantal nieuwe monteurs (mee) opgeleid.

Op 29 juni 2020 volgde de jongste zoon, Duane, hij heeft hier toentertijd maar een paar maanden gewerkt omdat hij daarna weer aan een studie begon. We zullen het een vakantiebaantje noemen.

Brandon en John, 2016/2017

Wellicht heeft Duane aan de keukentafel wel toffe verhalen verteld, want op 16-11-2020 kwam zijn oudere broer, Brandon zijn jongere broertje Garth in dienst! Hij heeft voordat hij bij Haan Techniek kwam elders al ervaring in het vak opgedaan, Garth werd hierdoor al vrij snel alleen op pad gestuurd door de pater familias.

Ondertussen borrelde er bij Duane blijkbaar wat heimwee op, want op 15 maart 2021 is hij weer terug in dienst gekomen bij ons bedrijf, wat maakt dat er op dit moment 4 mannen uit één gezin bij ons in dienst zijn!

Garth en Duane, 2022
Garth, Brandon, John en Duane, 2022

Echter zijn zij niet de enigen die uit één gezin komen, zo werken de broers Ivo en Pom hier ook samen, Ivo is onze sales man en Pom is inmiddels een ervaren monteur.