MENU

Meer informatie over onze diensten?

Contact opnemen   

Veiligheidsaarding

BV Haan Techniek is een specialist als het gaat om het slaan en aanbrengen van aardingssystemen ten behoeve van woningbouw, utiliteit en industriële projecten, alsmede hoog- en laagspanningsinstallaties, verkeerssignalering, data en telecommunicatie installaties: veiligheidsaarding.

DSCN1430
Haan Techniek beschikt over gekalibreerde meetapparatuur

Klic-melding

Voor het slaan van een aardelektrode is een klic-melding noodzakelijk. Dit is een melding welke uitwijst waar er zich leidingen en kabels in de grond bevinden teneinde geen schade hieraan toe te brengen.

Gekalibreerde meetapparatuur

Uiteraard kan BV Haan Techniek deze klic melding ten behoeve van de veiligheidsaarding voor u verzorgen. BV Haan Techniek beschikt tevens over gekalibreerde meetapparatuur welke u verzekeren van de juiste weerstandswaarde. Daarnaast heeft BV Haan Techniek een uitgebreide cartotheek, waardoor wij u kunnen vertellen hoe veel meter wij verwachten te moeten slaan voor een bepaalde weerstand (in Ohm), op een bepaalde locatie. Kortom, alles voor een perfecte veiligheidsaarding!

Voor elk type aardingssysteem

BV Haan Techniek kan aan uw verzoek voldoen voor elk type aardingssysteem. Of het nu gaat om veiligheidsaardingen, schone aardingen, medische aardingen of functionele aardingen.