MENU

Meer informatie over onze diensten?

Contact opnemen   

Veiligheidsaarding

BV Haan Techniek is een specialist als het gaat om het slaan en aanbrengen van aardingssystemen ten behoeve van woningbouw, utiliteit en Industriële projecten alsmede hoog- en laagspanningsinstallatie’s, verkeerssignalering, dataen telecommunicatie installatie’s: veiligheidsaarding.

DSCN1430
Haan Techniek beschikt over gecalibreerde meetapparatuur

Klic-melding

Voor het slaan in openbare gemeentegronden is een klic-melding noodzakelijk. Dit is een melding welke uitwijst waar er zich leidingen en kabels in de grond bevinden teneinde geen schade hieraan toe te brengen.

Gecalibreerde meetapparatuur

Uiteraard kan BV Haan Techniek deze klic melding mbt de veiligheidsaarding voor u verzorgen. BV Haan Techniek beschikt tevens over gecalibreerde meetapparatuur welke u verzekeren van de juiste weerstandswaarde. Daarnaast heeft BV Haan Techniek een uitgebreide cartotheek waardoor zij u kan opgeven hoeveel meters aardelektroden ervoor een bepaalde Ohmseweerstand geslagen dienen te worden op een bepaalde locatie. Kortom, alles voor een perfecte veiligheidsaarding

Voor elk type aardingssysteem

BV Haan Techniek kan aan uw verzoek voldoen voor elk type aardingssysteem. Of het nu gaat om veiligheidsaardingen, schone aardingen, medische aardingen of functionele aardingen.